05 February 2010

tawaran !!

aku sekarang sibuk menternak binatang halus. binatang ini sesuai untuk kita pelajar-pelajar yang selalu sibuk. sesiapa yang berminat untuk membelinya bolehlah PM atau email aku. ternakan aku dalam pembiakan. mereka semua sihat dan gemuk-gemuk.

berikut adalah info pasal binatang ini ;

Nama Spesis
: Trojan-Spy.Win32.Ardamax.cve
Nama manja : trujan
Asal : dari Amerika utara
Jantina : tidak dikenalpasti
Cara mengenalpasti : alat pengesan binatang ini akan mengeluarkan pemberitahuan berwarna merah akan kehadirannya
Cara menjaga : tidak apa yang perlu dirisaukan. binatang ini tidak makan dan minum seperti binatang-binatang lain. yang penting anda terus menternak mereka hingga bilangannya bercambah. lagi banyak komuniti mereka lagi kuatlah mereka. jangan bagi apa-apa immuniti terhadap mereka dalam kandang mereka kerana ini akan membantutkan pembesaran binatang ini
Kos penjagaan : tiada. jimat bukan?
Kelebihan : cukup hebat menangkis segala serangan. berani. licik dan bijak. degil (kena banyak bersabar kalau ingin menternaknya)
Kesan menternak : hidup anda tidak keruan kerana asyik memikirkan binatang ini. boleh teringat-ingat hingga dalam mimpi
Sebab ingin jual : terlampau banyak sangat. kandang sudah sempit untuk menampung bilangan mereka
Nasihat penjual : binatang ini ternyata tidak memerlukan kos yang tinggi untuk diternak. namun para pembeli kenalah betul-betul menyayangi mereka. sesungguhnya mereka binatang yang kecil yang memerlukan penuh kasih sayang. jagalah mereka sebaiknya. mereka mempunyai perasaan..


menurut gambaran pak google.*p/s : pembeli yang serius sahaja akan dilayan... harga boleh ditawar. untuk pelajar ada diskaun. sila sebarkan kepada rakan-rakan lain.

1 comment:

kepalakotak said...

brader, kasi skilo ye.